X
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

CLOOZ doors maakt van dromen snel werkelijkheid

Wij plaatsen de stalen deur van uw dromen binnen 6 weken nadat u ons aanbod heeft geaccepteerd. Na die goedkeuring gaan we meteen voor u aan de slag in onze smederij. Lees hieronder hoe we in vijf stappen van staal uw unieke prachtstuk maken.

Maak kennis met
de werkwijze van CLOOZ doors

 • Stap 1: Deskundig advies & offerte op maat

  Allereerst presenteren wij u een passende offerte op basis van uw wensen. Een offerte aanvragen kan door persoonlijk contact op te nemen of online uw deur of kozijn samen te stellen in onze design tool. U kunt uitgaan van een deskundig advies op maat. Eventueel uitgevoerd in een mooi 3D ontwerp. Uiteraard zijn onze producten allemaal te bekijken in onze showroom.

 • Stap 2: Inmeten en definitieve offerte

  Na acceptatie van de offerte komen we langs op locatie voor het inmeten. Uw sparing is op dat moment strak afgewerkt door uzelf of een stukadoor. De berekening voor de dagmaat vindt u op de volgende pagina. Alle details worden nogmaals doorgenomen: type deur, profiel en kleur. Tot het glas en het deurbeslag aan toe, om zo een foutloos proces te kunnen realiseren. Na deze stap zijn wijzigingen niet meer mogelijk.

 • Stap 3: Ontwikkeling van uw product

  Nadat de werktekening is goedgekeurd, gaan wij aan de slag om alles binnen afzienbare tijd af te ronden. Uw product wordt op maat gemaakt in onze eigen smederij. Daarna wordt het voorzien van een laag duurzame poedercoating in de gewenste Metallic of RAL-kleur. Het veiligheidsglas wordt vakkundig aangebracht en het geheel wordt gedetailleerd afgewerkt, zonder dikke lasnaden.

 • Stap 4: Montage van uw product

  Onze monteurs komen op de afgesproken datum en tijd langs om uw deur of kozijn te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat het strak wordt geplaatst en laten alles keurig en schoon achter. Het enige wat u hoeft te doen is toekijken hoe uw droom werkelijkheid wordt. Mocht er onvoorzien iets misgaan tijdens de montage, dan kunt u erop rekenen dat we het goed en snel oplossen. We vertrekken niet voordat u tevreden bent.

 • Stap 5: Geniet van uw nieuwe aanwinst

  De laatste stap is helemaal aan u. U kunt dagelijks genieten van uw prachtige stalen deur of kozijn. Tevreden en verlangend naar meer? U kunt dus ook bij ons terecht voor prachtige stalen meubels en accessoires. Uiteraard vinden we het heel leuk om het eindresultaat te zien en delen. En om over uw ervaring te horen. Wij hechten er veel waarde aan als u @clooz_doors op Instagram tagt en een positieve Google review schrijft.

  Tot slot danken wij u hartelijk voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen we u veel plezier met uw aankoop.

CLOOZ Profiel
Dubbele Taatsdeuren CLOOZ doors
CLOOZ doors

Waarom kiezen voor CLOOZ doors

CLOOZ doors staat garant voor een uniek en creatief ontwerp in elk interieur. U kunt zelfs een waar kunstobject maken van uw stalen deur. Onze specialisten leveren en monteren binnen 6 weken na het goedkeuren van de offerte. Kortom: kies voor perfect maatwerk uit eigen smederij, snelle levering en professionele montage.

Uw tevredenheid is alles

Mocht er ondanks alle goede zorgen iets niet naar uw zin zijn, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Neem contact op en we zoeken samen naar een oplossing. Service staat bij ons namelijk in het allerhoogste vaandel. Bent u wél tevreden over onze vakmensen en producten? Met een positieve Google Review maakt u onze dag.

Kies voor maatwerk of bestel onze stalen deuren in standaard afmetingen
ook gemakkelijk én voor een vaste prijs online bij onze vertrouwde reseller.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.