X
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Stalen kozijnen zijn
stijlvolle scheidingswanden

Stalen kozijnen als luxe afscheidingswand

Een stalen kozijn is niet zomaar een glaswand. Het is een luxe, aantrekkelijke afscheiding van ruimtes in uw interieur. CLOOZ doors biedt onuitputtelijk maatwerk op het gebied van staal in uw interieur. Ook zeer geschikt in zakelijke ruimtes. Meer weten over hoe wij onze kozijnen fabriceren en assembleren? Ontdek dan onze werkwijze.

Van kantoor tot kast

De mogelijkheden van een stalen kozijn zijn onuitputtelijk. Denk bijvoorbeeld aan een stalen wand met openslaande stalen deur tussen keuken en woonkamer. Afgesloten ruimtes op kantoor. Geniet van het ruimtelijk effect en de optimale lichtinval. Of creëer een inloopkast in uw slaapkamer met een stalen wand van matglas. Restyle het vertrek van uw keuze op uw eigen unieke wijze.

Elk interieur floreert met stalen wand

Een stalen wand of stalen kozijn past in ieder interieur. Het lijkt wel of staal zich aanpast, zo vlekkeloos sluit het aan op uw persoonlijk woonstijl. Houdt u van stoer en robuust? Landelijk en klassiek? Strak en modern? Dankzij de slanke en elegante profielen is een stalen kozijn altijd een goede keuze. Ze zijn zeer geschikt om te combineren met stalen deuren.

Voordelen van een kozijn van staal

Stalen kozijnen zijn erg gemakkelijk in onderhoud. Jaarlijks afnemen met een mild sopje is voldoende. Gebruik geen bijtende, zure middelen zoals schuurmiddelen of chloor. Daarnaast hebben ze een goede isolerende werking, dus ze zijn duurzaam. Tot slot laten ze veel licht toe in vergelijking met een normale afscheidingswand.

Hoge isolerende werking dankzij HR++

Een stalen kozijn van CLOOZ doors is altijd voorzien van speciaal HR++ glas. Extra sterk en samen met het stalen kozijn zeer goed isolerend. Daarnaast zijn stalen kozijnen erg veilig, doordat ze brandwerend werken.

Stalen kozijnen op kantoor | CLOOZ doors
Stalen kozijnen in de winkel | CLOOZ doors

Veel stylingsopties

Voor uw stalen kozijn op maat bieden wij ruime keuze aan kleuren, afwerkingen en vlakverdelingen. Neem contact op en bespreek uw wensen, zodat wij u kunnen verrassen met een vrijblijvend ontwerp.

Kies voor maatwerk of bestel onze stalen deuren in standaard afmetingen
ook gemakkelijk én voor een vaste prijs online bij onze vertrouwde reseller.

Ontwerp uw eigen stalen kozijnen

Bij CLOOZ doors bent u aan het juiste adres voor een stalen kozijn op maat. Design in een handomdraai uw eigen stalen wanden met onze handige ontwerp tool en ontvang binnen twee werkdagen een offerte. Een ontwerp door ons laten maken kan natuurlijk ook. Neem in dat geval contact op.

Waanzinnig resultaat zonder twijfel

Combineer uw stalen kozijnen eventueel met een unieke stalen deur. Onze specialisten leveren en monteren binnen 6 weken na het goedkeuren van de offerte. De enthousiaste vakmensen van CLOOZ doors kijken ernaar uit om u omver te blazen met het waanzinnige resultaat.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.