X
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Stalen deur ontwerpen:
wat zijn de mogelijkheden?

Bij CLOOZ doors geloven we dat elke entree een statement moet maken. Samen kunnen we dat realiseren. Onze luxe stalen deuren zijn namelijk niet alleen functioneel, maar ook het tastbare bewijs van uitzonderlijk vakmanschap. We begrijpen dat uw interieur een personal touch verdient en daarom bieden we een breed scala aan ontwerpmogelijkheden waarmee u een stalen deur kunt creëren die werkelijk uniek is. Van het profiel en de staalkleur tot het glas, de handgreep en de bekleding. Laten we ontdekken hoe u uw stalen deuren kunt transformeren tot een persoonlijk kunstwerk.

Unieke deuren van staal | Stalen deur | CLOOZ doors

Het profiel van uw stalen deur

Het profiel, ook wel bekend als de vlakverdeling of het lijnenspel, is een essentieel aspect van het ontwerp. Het zet de toon voor uw stalen deur en voegt diepte en karakter toe. Bij CLOOZ hebben we verschillende modellen waaruit u kunt kiezen, waaronder een aantal zeer gedurfde en eigentijdse designs. Patronen, silhouetten, organische vormen, logo’s… Alles kan. Maar ook de klassieke 3-vlakverdeling is natuurlijk gewoon mogelijk. Dus of u nu de voorkeur geeft aan een minimalistische of extravagante aanpak, onze vakbekwame ambachtslieden brengen uw visie tot leven.

Ontwerpmogelijkheden | Staal kleuren | CLOOZ doors

De staalkleur en -afwerking

De kleur van uw stalen deur speelt een belangrijke rol bij het creëren van de gewenste look & feel. Kies uit een breed scala aan RAL-kleuren en Metallic specials om eenheid of – in tegenstelling – een opvallend contrast te creëren. Houdt u van een strakke zwarte of witte stalen deur of juist een levendige kleurexplosie? Of gaat u voor een gepatineerde gouden of bronzen stalen deur voor een rijke uitstraling? Fijn structuur of mat? De keuze is reuze en u wilt natuurlijk de juiste beslissing maken, waar u nog lang plezier van heeft. Ons deskundige team kan u begeleiden bij het selecteren van de perfecte kleur, zodat uw stalen deur een waardevolle aanvulling is op uw interieur.

Canale glas | Deur ontwerpen | CLOOZ doors

De structuur of kleur van het glas

De 6 mm gelaagde glasplaat in uw stalen deur biedt de mogelijkheid om elegantie en transparantie naar wens toe te voegen. Laat natuurlijk licht doorstromen of creëer een gevoel van privacy. Ons glasassortiment bestaat uit: helder, smoke grijs, smoke brons, mat wit, mat zwart en canale of crepi. Elke glastype geeft een eigen charme en functie. Zo is mat glas ondoorzichtig, oftewel uitstekend te gebruiken bij kastdeuren, toiletdeuren of badkamerdeuren. Canale en crepi glas zorgen voor een vervaagd zicht, dus dat is perfect voor de hal of bijkeuken. Eén ding is zeker: de juiste keuze versterkt het wow-effect van uw entree.

Bronzen stalen deur | Luxe interieur | CLOOZ doors

De handgreep van uw stalen deur

De handgreep is zowel functioneel als een statement op zich. Kies uit een selectie bekende handgrepen zoals de hoeklijn, beugel, koker of een gewone deurklink. Daarnaast kunnen we de deuren ook greeploos maken of uw eigen ontwerp realiseren. Bovendien zijn sloten ook mogelijk op ieder type deur. Zowel een cilinder slot (met sleutel) als vrij-bezet slot. De uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat u de perfecte handgreep zult vinden die uw stalen deur niet alleen functioneel maakt, maar ook uw persoonlijke smaak weerspiegelt.

Woodlines | Deurbekleding | CLOOZ doors

Bekleding van het profiel

Om een vleugje luxe en verfijning toe te voegen, kunt u overwegen om deurbekleding toe te passen. Van bekleding met leer, wat een gevoel van luxe uitstraalt, tot houtpanelen, wat warmte en natuurlijke schoonheid met zich meebrengt. Spiegels en plaatstaal zijn ook mogelijk voor een eigentijdse twist en multifunctionaliteit. We stellen u in staat om uw stalen deuren naar een hoger niveau te tillen. Dompel onder in een wereld van mogelijkheden en laat uw creativiteit de vrije loop.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.