X
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Uw stalen taatsdeur
naar wens op maat

Een stalen taatsdeur is een functionele beauty. Dit type deur kan dankzij het taatsscharnier in beide richtingen geopend en gesloten worden. Daarnaast heeft de taatsdeur een soft-close sluiting, wat ervoor zorgt dat u geen last meer heeft van slaande deuren. Nog een voordeel van de taatsdeur is dat voor de plaatsing geen kozijn nodig is. Dit betekent snelle montage, een luxe uitstraling én een ruimere doorgang.

Een stalen deur als kunstobject? Het kan.
Ontdek de mogelijkheden en wees creatief.

High-end stalen taatsdeuren
helemaal in uw persoonlijke stijl

Profiel: lijnen en vlakverdeling

De stalen taatsdeuren van CLOOZ doors zijn uniek dankzij het gebruik van sterk veiligheidsglas en ons slanke, elegante CLOOZ profiel. Dit betekent dat u aan beide zijdes exact hetzelfde aanzicht geniet, wat als resultaat immens veel design mogelijkheden biedt. Rechte lijnen, organische lijnen, vormen, patronen, logo’s… U vraagt, wij maken. Een creatieve ontwerpsessie inplannen met onze designers kan ook.

Kleur en afwerking

Onze taatsdeuren worden standaard gepoedercoat met RAL kleur Zwart 9005. U kunt echter ook kiezen uit andere RAL kleuren poedercoating, een schitterende metallic poedercoating of zelfs een legering van messing of brons. Bekleding met leer is de nieuwste trend. Heeft u speciale brandwerende deuren nodig? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom te Barneveld om alle opties met eigen ogen te bewonderen.

Glassoort

De meest gekozen glassoort voor stalen deuren is gelaagd helder glas. Maar het is ook mogelijk om een stalen deur met rookglas in smoke black of bronze te laten maken. Daarnaast is er nog mat wit of zwart glas. Laatstgenoemde kunt u niet doorheen kijken, dus biedt naast afsluiting extra privacy. Ideaal voor toiletten, badkamers of kasten. Wilt u iets nog specialer? Ga dan bijvoorbeeld voor een vintage look door middel van crepi glas of kanaalglas.

Handgreep

Veel voorkomende en daarmee ook de meest bekende handgrepen voor stalen deuren zijn de hoeklijn, de beugel en de koker (zowel kort als lang). Stalen taatsdeuren kunnen echter ook greeploos gemaakt worden. Bovendien kunnen onze creatieve designers al uw ideeën tot leven brengen. Een grote ronde beugel, een blind vierkant van staal of een hart-vorm als handgreep? Allemaal mogelijk.

Zijlichten en bovenlicht (extra stalen panelen)

Heeft u extra ruimte op te vullen tussen twee muren of wilt u maximaal licht binnenlaten? Dan kunt u eventueel kiezen voor een taatsdeur met zijlichten en bovenlicht. Dit zijn als het ware stalen kozijnen die rondom de deur heenkomen. Zoals de naam al zegt bevinden zijlichten (bij sommigen bekend als zijpanelen) zich aan de zijkant en bovenlicht aan de bovenkant. U kunt ook kiezen voor één zijlicht links of rechts of alleen boven.

Gouden Messing Stalen Deur Art Deco CLOOZ doors

Enthousiast en nieuwsgierig naar het kostenplaatje van uw droomdeur? Laat uw creativiteit los in de ontwerp tool of lees eerst meer over onze efficiënte werkwijze.

Enkele taatsdeur | CLOOZ doors

Taatsdeuren monteren 

Wilt u gebruik maken van onze professionele montageservice? Dat is mogelijk. De montage van één enkele stalen deur kost ongeveer € 450,- (m.u.v. de Waddeneilanden). Bij elke extra deur zal er een bedrag bijkomen, maar uiteraard wel tegen een lager tarief. Dus wilt u niet hoeven nadenken over de montage? Dan komen onze handige vakmannen bij u langs om iets waanzinnigs neer te zetten. De montage vindt uiterlijk 4 weken na inmeten plaats.

Belangrijk (!) bij de montage van een taatsdeur

Bij de montage van een stalen taatsdeur is het heel belangrijk dat de deuropening haaks is. Dit betekent dat hoeken van 90 graden van belang zijn, en sparingsmaten zowel in de hoogte als de breedte gelijk moeten zijn. Vloerverwarming is ook een belangrijk item om in de voorbereiding rekening mee te houden. Als vloerverwarming nog gelegd moet worden dan is het verstandig om met onze werkvoorbereiding contact te hebben over de vrij te laten ruimte. Maak en deel in ieder geval foto’s van de vloerverwarming positie, zodat de montage soepel kan verlopen.

Deursparing & dagmaat van een taatsdeur

Wij werken met dagmaten. De taatsdeur wordt gemonteerd in een deursparing (dagmaat). Aan de linker- en rechterzijde zit 5mm speling tussen de deur en muur. Ook tussen de deuren zit 5 mm ruimte. Aan de onderkant zit 14mm ruimte en aan de bovenkant 8 mm.

Vragen over de montage(service)? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Kies voor maatwerk of bestel onze taatsdeuren in standaard afmetingen
ook gemakkelijk én voor een vaste prijs online bij onze vertrouwde reseller.

Wellicht ook interessant voor u…

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.