X
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Brandwerende deuren van staal

Gecertificeerde stalen deuren
met een vertraging van 30 of 60 minuten

Een stalen deur geeft uw interieur een rijke uitstraling. Kiest u voor de brandwerende deuren van CLOOZ doors? Dan kiest u niet alleen voor creativiteit, kwaliteit en professionaliteit. Ook voor extra veiligheid!

Dit is vooral bij veel bedrijfspanden van belang. Door het plaatsen van dit soort brandwerende stalen deuren en stalen kozijnen, wordt een grote ruimte opgedeeld in compartimenten. En dat vergroot en verbetert de veiligheid aanzienlijk. Niet alleen fijn voor u, uw personeel en uw inboedel. Zeker ook voor uw klanten als deze vaak op locatie zijn. De brandwerende stalen deuren van CLOOZ doors zijn gecertificeerd en TUV gekeurd. Kortom: onze puien met 30 en 60 minuten brandwerendheid zijn dé oplossing als u industrieel design en veiligheid wilt combineren.

Uniek slank profiel

Uniek aan de deuren van CLOOZ is het slanke profiel. De deuren worden gefabriceerd uit het speciale Forster Presto 50 profiel en zijn voorzien van brandwerend glas en afdichtingen.

Dit slanke hop profiel is zeer vooruitstrevend en ook nog eens goedkoper dan brandwerende stalen deuren die onze concurrenten aanbieden. Daarnaast is ook nog eens bijna elk design mogelijk met het unieke profiel!

CLOOZ fabriceert de stalen deuren in haar eigen fabriek in Nederland. Hierdoor kan CLOOZ de snelste levertijden bieden. Het poeder coaten van onze brandveilige puien en deuren verzorgen wij ook zelf. Zo bouwen wij een extra controlemoment in het proces in. Met CLOOZ  kiest u dus voor 100% Nederlandse kwaliteit!

Duurzaam én ecologisch

Interieur en veiligheid
gaan hand in hand

De deuren van CLOOZ worden gemaakt van 100% staal in combinatie met brandwerend glas. Er worden geen extra isolatoren of kunststof gebruikt. Dit maakt dat de brandwerende deuren van CLOOZ erg duurzaam en ecologisch zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens volledig recyclebaar!

Waarom brandwerende deuren
van CLOOZ doors?

Brandwerende deuren en puien zorgen ervoor dat een brand beheersbaar blijft. Dit vergroot de veiligheid van uw collega‘s en/of gezinsleden.

Dankzij de brandwerende puien of deuren krijgen eventuele aanwezigen meer tijd om zichzelf in veiligheid te brengen bij brand. Ook geeft het hulpverleners meer tijd voor het maken van een veilige vluchtroute.

Bij CLOOZ gaan brandveiligheid én design hand in hand. Dit maakt de stalen deuren van CLOOZ uniek.

Customize compleet naar wens

Er zijn veel  mogelijkheden als het gaat om brandwerende stalen deuren en kozijnen. Van dubbele tot enkele stalen deuren. Met of zonder zijlichten, ook wel zijpanelen genoemd. Kiest u voor een extra paneel boven de deur? Ook de vlakverdeling en grootte van de panelen passen wij aan naar uw wens. Een speciaal rond profiel, uw logo of een zigzag patroon? Alles is mogelijk!

Waarom kiezen voor CLOOZ doors

CLOOZ doors staat garant voor een uniek en creatief ontwerp in elk interieur. U kunt zelfs een waar kunstobject maken van uw stalen deur. Onze specialisten leveren en monteren binnen 6 weken na het goedkeuren van de offerte. Kortom: kies voor perfect maatwerk uit eigen smederij, snelle levering en professionele montage.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.