X
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Bij CLOOZ doors aan het juiste adres

Wij maken stalen binnendeuren en stalen kozijnen op maat in onze eigen werkplaats. Het gehele proces hebben wij van a tot z in eigen hand, vanaf het 3d ontwerp door ervaren designers tot aan vakkundige plaatsing in uw woning of kantoor. Ontwerp hier je eigen deur!

De voordelen van CLOOZ doors

  • Betaalbare stalen producten doordat wij niets uitbesteden
  • Onuitputtelijk maatwerk mogelijk: jij kiest, wij maken
  • Snelle en betrouwbare levering binnen vier weken
  • Wij produceren uitsluitend 100% Hollandse topkwaliteit

Onze trots: de werkplaats

De plek waar onze creatieve vakmensen het product van jouw dromen maken. Dit begint al bij het bezoek aan onze showroom. Wij zijn pas tevreden over de stalen deur of trap als jij dat ook bent. Gedurende het productieproces wordt na elke stap uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en afwerking. Alleen perfect is goed genoeg.

Stalen profielen van de beste kwaliteit

Onze vakmensen maken jouw stalen product van de beste kwaliteit staal. Hierbinnen heb jij de keuze in afmeting van de kokerprofielen. Wij adviseren graag wat er in jouw interieur het beste tot zijn recht komt. Vervolgens wordt de stalen binnendeur of trap opgebouwd volgens jouw persoonlijke ontwerp.

100% veilig glas in je stalen deur

Wij van CLOOZ doors gaan niet alleen voor een mooi uiterlijk. Veiligheid is nog belangrijker dan een mooi stalen product in je interieur. Daarom werken wij met speciaal veiligheidsglas in de stalen deuren, wat uit meerdere lagen bestaat. Hierdoor kun je niet per ongeluk door de ruit heen stoten met alle gevolgen van dien. Dit glas is verkrijgbaar in verschillende tinten, van helder tot melkglas.

Personalisatie van jouw ontwerp

Tijdens de ontwerpfase heb je een vlakverdeling en vlakgrootte gekozen. Misschien zelfs extra ruiten boven of naast je deuren. Dubbele of enkele deuren, alles is uitvoerbaar in onze werkplaats.

Duurzame poedercoating in elke gewenste kleur

Het is tijd voor de dubbellaagse duurzame poedercoating op je stalen deur of stalen trap. Voor welke kleur ga jij? Vaak wordt er gekozen voor zwarte en witte RAL-kleuren. Wil je een kleur die tegen zwart aanligt, maar net iets zachter oogt? Kies dan zwartgrijs (RAL7021)

Ook zilvergrijs (RAL7001) en parelmoer goud (RAL1036) behoren tot de mogelijkheden. Onze specialisten denken graag mee wat in je interieur past.

Niets is te gek bij CLOOZ doors

Hierin zijn ook weer talloze mogelijkheden. Ga je voor een stijlvolle, ietwat traditionele deurklink of een mooie strakke deurduwer? Onze werkplaats kent geen grenzen. Staal biedt eindeloze mogelijkheden in vormen, kleuren en afwerkingen.

Onderhoud van onze producten

Als het CLOOZ doors stalen product in je interieur of op je kantoor prijkt, wil je dit natuurlijk zolang mogelijk mooi houden. Geen probleem! Verkleuring is niet aan de orde, want onze poedercoating is voorzien van UV-filter. Alle producten zijn vrijwel onderhoudsvrij (af en toe wat afstoffen) en van topkwaliteit.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.